Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is er met mijn voet aan de hand?

Ik ben gisteren in de ochtend gaan hardlopen. Hierbij ging alles prima. Daarna ben ik gaan douchen en ging ik met mijn moeder boodschappen doen. Tijdens het lopen naar de supermarkt begon mijn linkervoet erg veel pijn te dien. Toen we weer thuis kwamen deed het lopen er op te veel pijn. De pijn zit aan de linkerkant, zowel aan de boven, onder en zijkant. Als ik er dan toch op heb gelopen voelt mijn voet erg warm. Wat kan er nou zo plotseling gebeurd zijn? Na een nachtje slapen is de pijn niet minder.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zo te horen heb je je enkel en/of je achillespees overbelast. Niet zo vreemd, want op schoenen rennen wij heel onnatuurlijk, vangen we de enorme klappen op de verkeerde plaats in de voet op, en liggen blessures altijd op de loer. Hopelijk is het gewoon een spierpijn, maar uiteindelijk kan het resulteren in hardnekkiger kwalen. Goed koelen wil nog wel eens helpen. En als het met een dag of wat niet over is, toch mee naar de dokter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100