Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kan het toch dat ik iedere dag een etterachtige substantie in mijn beide ogen hebt ondanks het goed schoon houden van de oogleden?

Ik krijg er van de oogarts/huisarts zalf/druppels voor maar het blijft terug komen, zeer hinderlijk, zelfs wazig zien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Blijkbaar moet je lichaam iets kwijt wat het niet prettig vindt. Misschien moet je eens kijken naar waar het verder aan zou kunnen liggen. Is er iets waar je allergisch voor zou kunnen zijn? Kijk eens naar je hoofdkussen of omgeving. Houd evt. een overzichtje bij wat je gedurende een week gedaan hebt, wat je aan eten en drinken geconsumeerd hebt. Wellicht ontstaat er een patroon wat aanknopingspunten biedt. Laat je evt. doorverwijzen naar een andere (oog)specialist die ook verstand heeft van allergieën o.i.d. Blijf er niet te lang mee doorlopen. Je mag beslist eisen dat je gezond kunt blijven kijken.

Etterachtige substantie doet mij denken aan een oogontsteking,vreemd dat jouw oog-en huisarts het hier niet over hebben gehad. Heb je al oogzalf met antibiotica gehad? Het lijkt mij verstandig om dit met je huis-of oogarts te bespreken,het liefst degene waar je het snelst terrecht kunt. In de tussentijd wens ik je sterkte!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100