Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe haal ik een steelwratje weg?

Ik heb een week geleden bij de dokter een steelwratje aan laten stippen. Na een uurtje of zoiets, was het hele ding een grote blaar geworden, die ongeveer die keer zo groot was als het originele wratje. Ik heb die blaar kapot gemaakt en daarbij ging het buitenste velletje eraf. Ja dom, ik weet het :'). Nu is er een wondje overgebleven. Omdat de wrat onder mijn kleding zit, geneest het heel erg lastig, er vormt een korstje, maar die gaat steeds weer open. Wat moet ik er nu mee doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het beste is dat je gewoon terug naar je huisdokter gaat en het zegt. Zelf er iets aan doen is nu zeker afgeraden, zeker nadat het 3x zo groot werd, en dat je dan nog eens die blaar kapot maakte. Op een gegeven moment zal je huid er genoeg van hebben en zal het een duidelijk litteken nalaten. Indien je dit wil, doe er dan niets aan. Als je liever geen litteken wil, ga dan gewoon terug naar je dokter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100