Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

waarom zit ik snel vol?

De laatste paar weken zit ik snel vol met eten, dit was eerder nooit het geval. Voorbeeldje: Ik at sinds vorige week gemakkelijk 2 diepvries pizza's weg en gister lukte het me niet eens om een halve weg te krijgen. Ook ben ik veel moe.
Ik weet niet wat het is, maar dit is nu een week bezig. Vind het een beetje raar aangezien ik altijd veel eet en nu ineens heel weinig weg kan krijgen.
wat kan dit zijn?

Toegevoegd na 1 minuut:
EDIT:
Er is tevens ook niks veranderd in mn leefpatroon

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt dus een verminderde eetlust en je bent veel moe. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld gewoon een griepje maar het kan ook pfeiffer zijn, maar het kan ook helemaal niets zijn en alles daar tussen in. Advies, ga naar de dokter. Je vertrouwt het zelf niet want je vind het raar en je moet altijd goed luisteren naar je eigen lichaam, de dokter kan even een bloedtestje laten doen en dan weet je hoe en wat. Beterschap. Toegevoegd na 1 minuut: Met verminderde eetlust bedoel ik dus (om even onduidelijkheid te voorkomen) dat je normaal dus meer kan eten en nu sneller vol zit dus je eetlust is minder anders at je wel die 2 pizza's maar je zit nu al vol.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100