Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Als ik met mijn rug tegen de leuning van mijn stoel zit krijg ik een zeurende pijn. Welke organen zitten daar? Mijn nieren zijn in orde.

Ik heb een echo gehad. Nieren in orde. Wel galsteen. Volgens arts niet de oorzaak.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Longen, dikke darm, dunne darm, "Ribben". Toelichting keuze ribben ook bij de organen te plaatsen in dit specifieke geval met de aanvulling vindt u als post in reacties. (kan een melding waard zijn bij de huisarts) Toegevoegd na 10 minuten: U vind dit in reactie 1

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoe...

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor lage rugpijn. Neem rugklachten altijd serieus. Het kan een vorm zijn van overbelasting, maar het kan ook iets ernstiger zijn. Als ik het zo hoor denk ik dat het 'lichamelijke overbelasting' in de rug is. Bijvoorbeeld door een verkeerde beweging (verkeerd tillen, dragen, zitten, staan enzovoorts). Een behandeling kan bestaan uit het bezoeken van een fysiotherapeut.