Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat kan je doen tegen het na-effect van een stevige elektrische schok?

Vandaag aan het eind van de middag, uur of 6, op mijn werk een flinke stroomstoot gekregen. Heb even tegen flauwvallen aan gezeten, de wereld leek ook te bewegen en te schokken, behoorlijke omhoogschietende pijn in mijn schouder en nek (waar beschadigde zenuwen zitten|), duizelig en misselijk.

Nu nog steeds wat duizelig en licht in het hoofd, pijn en tintelingen in de nek en een zwaar 'heet' gevoel in de linkerarm.
Ga als dit aanhoudt morgen wel even langs de huisarts (vanwege de zenuwen), maar dacht dat iemand hier er misschien wat ervaring mee heeft.
Alvast bedankt in ieder geval

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je een heet gevoel in je arm hebt, is niet uit te sluiten dat het daarbinnen ook ECHT te heet is geworden. Heb je brandwonden waar je de stroombron aangeraakt hebt? Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je problemen met je nieren kunt krijgen. Flink drinken is goed, maar nog beter is het om naar de dokter te gaan. Dat advies, ga naar je huisarts en laat jezelf controleren, lees ik eigenlijk overal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100