Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

9 maanden al duizelig, veel testen al gehad. kan dit geen ijzer tekort zijn?

Ben al onder de mri-scan geweest, bloedonderzoek, testen op bloedarmoede en een fysiotherapie. Niks helpt. Kan het zijn dat ik al 9 maanden ijzer te kort heb? In het begin was het erg lastig om dingen te doen door de duizeligheid nu weet ik hoe ik er mee om moet gaab maar het blijft vaak vervelend. De huisarts stuurt me alleen maar naar huis omdat hij het niet weet, dus zal ik zelf maar op onderzoek uitgaan en daarmee langs de huisarts gaan. Iemand een idee of het kan dat ik ijzer te kort heb? Of kan het aan mijn ogen liggen?ik heb een bril op goede sterkte, dit helpt niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ijzertekort is hetzelfde als bloedarmoede. En als je bloed onderzocht is, is daar vast wel naar gekeken. Te hoge of lage bloeddruk zou ook kunnen maar volgens mij zijn dat standaardonderzoeken die eerst gedaan worden. Misschien een second opinion bvij een andere dokter

Ken dit maar al te goed. Uiteindelijk doorverwezen maar het Duizelingscentrum in Ede en een hele dag onderzoeken gehad meteen ook de uitslag. Bij mij was het evenwichtsstoornis door een virus infectie. Er zijn meer Duizelingscentra, o.a. In het AMC in Amsterdam. Sta op een verwijzing. Mijn huisarts en ook de kno arts wisten er ook geen raad mee!

Misschien is een bezoekje aan een messoloog iets, die kan meridianen doormeten door het hele lichaam en kunnen vaak al snel zien wat de oorzaak kan zijn.

als je tabletten van de dokter krijgt, bijv bloedverdunners of voor je hart. lees dan heel goed de bijsluiter, want dat zou de oorzaak kunnen zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100