Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Artsen weten niet wat ik heb, wat kan ik doen?

Veel klachten zoals een pijnlijke keel, bloed in keel, veel slijm, etc.
De huisarts dacht keelontsteking, maar dat was het niet. Doorverwijzing gekregen naar KNO-arts, maar die zegt niks te zien?

Toegevoegd na 1 minuut:
Wat kan ik nu doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Keelpijn kan tal van oorzaken hebben, maar in de meeste gevallen liggen een infectie veroorzaakt door een virus (verkoudheid, griep, enz.). Soms gaat het om een bacteriële infectie (bijvoorbeeld streptokokkeninfectie). Andere oorzaken kunnen bestaan uit: Allergie Droge lucht Irriterende stoffen (luchtvervuiling, sigarettenrook, enz.) Oesofagale reflux Keeltumor Zou aan je arts eens een uitgebreid bloedonderzoek vragen.

Bronnen:
http://www.ingelicht.be/keelpijn

Vervelend als artsen een onderzoek stoppen terwijl je niet weet wat je mankeert. Veel onduidbare klachten blijken later uit een allergie voor te komen. Je kunt bekijken of er in je familie dergelijke kwalen bekend zijn en daarop verder zoeken. Of een allergie-thuistest doen. Het is zeker aan te bevelen na welk(e) eten / drinken / activiteiten de klachten het sterkste zijn.

Bronnen:
http://shopvoorgezondheid.nl/zelftesten/al...