Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe komt het dat ik een irritant gevoellig plekje tussen m'n scheenbeen en voet heb zitten?

Het is niet zo'n heel groot probleem, alleen ik ben eigenlijk wel benieuwd en ik heb al vaak genoeg tegen mezelf gezegd: Ah joh gaat wel over. Maar het is eigenlijk een onzichtbaar plekje (dus geen bult of blauwe plek) bij het gedeelte tussen je scheen been en voet. Misschien kan het gewoon beurs zijn, maar ik heb er eigenlijk al maanden last van en het is alleen storend wanneer ik karate heb en ik schop perongeluk tegen iemands elleboog aan (of diegene blokt met zijn elleboog) en het komt precies boven m'n voetbescherming. Dan is m'n voet tijdelijk bijna onoptilbaar (voor mijn gevoel) en bonkt het als een gekke. Ik ga wel gewoon door, geen probleem, alleen een beetje tijdelijk half mank (niet letterlijk) lopend door de zaal heen. Het is eigenlijk hetzelfe gevoel als dat je je scheenbeen stoot, maar dan gevoelliger en pijnlijker. En dat plekje voelt dan ook aan als een eeuwige blauwe plek.

Oplossing (misschien)
- Arnifloor?
- Misschien beter beschermen (dus scheenbescherming)?
Etc.
Eigenlijk gaat het NIET echt om de oplossing, maar hoe het nou zo komt. Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk heb je daar een onderhuidsebloeduitstorting. Rust geven, zachte massage geven, goed beschermen. Blijft het dan toch langs de dokter gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100