Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Erge jeukende tepels en heel veel last van puistjes, dit heb ik normaal nooit, iemand enig idee hoe dit kan of wat ik ertegen kan doen?

Ik heb sinds een paar weken last van jeukende tepels. Sinds een paar dagen last van puistjes, dit heb ik normaal gesproken alleen als ik bijna ongesteld ben, dit is pas over een week bij mij. Weet iemand hoe dit kan of wat ik ertegen kan doen!?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je misschien een alergische reactie op een bepaalde stof? Ben je misschien zwanger (vruchtbare periode is de eerste week na 'de' periode meestal)...is het alleen op je tepels of ook op andere plekken van je huid? Het kunnen ook uiteinden zijn van melkklieren...zie link

Bronnen:
http://www.dokter.nl/index.php/Borsten/932...

Het kan ook zijn dat je een weekje eerder bent? Je hoeft namelijk niet altijd op 'tijd' te zijn. =)

Jeukende tepels zijn vaak een symptoom van borst groei, een puistjes vaak een teken van naderende menstruatie inderdaad dit zou ook samen kunnen hangen dat je lichaam gewoon verder aan het ontwikkelen is en dat je samen met de ontwikkelijk ook meer puistjes krijgt. Dit is alsware gewoon dood normaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100