Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik heb zojuist mijn hoofd gestoten en er ontstond een bult nu heb ik barstende koppijn hoort dat?

ik was net bezig met schilderen en viel van de ladder voluit tegen mijn muur aan nu heb ik een dikke bult en voel ik me verschrikkelijk misselijk en heb ik barstende koppijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit lijkt op een hersenschudding, bel de huisarts even.

Bronnen:
www.hersenstichting.nl/Hersenschudding

Helaas, ja. Een bult is een opeenhoping van vocht/bloed. Daar kan je nog wel een paar dagen last van hebben. Als je ook nog misselijk wordt en braakneigingen krijgt kan dat duiden op een (lichte) hersenschudding. Dan is het raadzaam om je huisarts te raadplegen.

een knallende hoofdpijn is logisch. dat gaat gewoon over, maar kan even duren. als je er te lang last van hebt en misselijk wordt, eventueel ook duizelig, even naar de huisarts. beterschap!

Op zich gezien is het niet heel gek dat jij nu hoofdpijn hebt nadat je vol tegen de muur bent gevallen. Maar het kan zo zijn dat je een (lichte) hersenschudding hebt opgelopen bij de val, aangezien misselijkheid een van de symptomen is die je bij een hersenschudding kan hebben. Alhoewel misselijkheid niet specifiek iets aanduidt. Ik zou voor de zekerheid even de huisartsenpost bellen voor advies (en eventueel een bezoekje als het nodig is!)

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Hersenschudding

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100