Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb al dit hele haf uur verschrikkelijke pijn in mijn onderbuik uit het niets, wat zou het kunnen zijn?

Het is zo pijnlijk dat lopen bijna niet meer gaat, zelfs als ik zit voel ik de pijn nog steeds, ik snap dat als dit zo door gaat ik naar de dokter moet maar zou iemand mij misschien kunnen vertellen wat het waarschijnlijk is, ik heb dit nog nooit eerder gehad en het martelt me echt verschrikkelijk, zou iemand kunnen helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Go see the doctor...... Wij kunnen dat niet beoordelen vanachter onze computer. Je arts stelt gerichte vragen waar de pijn zich bevindt. Een onderbuik is een ruim begrip en er zitten veel organen ... Dus huppakee, bel NU nog de dienstdoende huisarts en vertel wat je klachten zijn. Zij beoordelen of je direct moet komen of niet. Tip: neem voor het bellen even je temperatuur op!

Dit zou een teken kunnen zijn van: * Gas in je darmen/maag (kan komen door teveel frisdrank bijvoorbeeld. * Dit kunnen voortekenen zijn van je menstruatie (als je een vrouw bent) * Het zou ook een teken van blinde darm ontsteking kunnen zijn als de vorige twee hoogstwaarschijnlijk niet van spraken zijn ga dan langs bij de huisarts!

Waarschijnlijk blindedarmontsteking. Tip:ga op de wc zitten(beetje languit)en poep een beetje ,misschien helpt dit. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100