Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Draadjes eruit mag ik weer douchen ?

Gisteren ( maandag ) zijn mijn draadjes uit gehaald door een dokter ik was gehecht aan mijn voet, mag ik na 10 dagen terug douchen met zeep en water of moet ik nog wachten ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wanneer de wond helemaal dicht is, dan is dit geen enkel probleem. Wanneer je nog wat kleinere wonden hebt (van de hechtingen), dan is het juist verstandig die wonden goed schoon te houden. Gebruik dan wel milde zeep, en was dit voorzichtig. Ook is het dan belangrijk dat je niet zo lang onder de douche staat dat het week wordt.

Geen probleem, even na de tijd goed droogdeppen. En niet te lang

Haal even sebamet dit is een zachte zeep die mijn moeder vroeger altijd bij mijn broer gebruikte omdat hij allergisch was voor zeep. In deze zeep zitten natuurproducten. Hierdoor prikt het niet en kan de wond niet echt gaan irriteren.

ik ben pas geopereerd,en douchen mocht gewoon ook met de hechtingen,alleen niet in bad zitten dan word de wond te week. dus je kunt gerust lekker douchen.goed droogdeppen erna krijg je betere genezing van litteken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100