Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Bij hoeveel kilo afvallen houdt men 'los vel' over?

Ik weet dat het een rare vraag is, maar ik wil het weten omdat ik heel veel afgevallen ben (ik ben 18 jaar nu), - en ik vroeg me af hoe dik iemand geweest moet zijn om van die 'slappe huid' over te houden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben ongeveer 55 kilo afgevallen in korte tijd en heb daarbij ook niet gesport. Ik heb dus wel last van vel teveel ;-). Ik denk als je niet in een te snel tempo afvalt en ook regelmatig sport je dat vel best strak kunt houden. Ook je leeftijd is nog laag dus ik denk dat t wel mee zal vallen.

Als je BMI redelijk hoog is en Obesitas of zware obesitas aangeeft en jij valt af tot je weet een gezond BMI hebt dan kun je er van uit gaan dat je loshangend vel hebt.

Je huid is elastisch en zal zich aanpassen. Denk maar aan de huid van na een bevalling en zeker na de eerste want dan is hij pas eenmaal flink opgerekt. Ook het tempo van afvallen kan een slappe huid wat verminderen, dus niet te snel,maar op jouw leeftijd als je niet extreem dik bent zal je geen/weinig huid overhouden Toegevoegd na 1 minuut: Gewicht in kilo's is niet te beantwoorden, daar is het te verschillend voor per persoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100