Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

als ik bijv loop ofzo of zwem en ik strek mijn knie, dan ontstaat er een hevige pijn? kent iemand dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het klinkt als groeipijn. Dat heb ik ook gehad. Maar voor de zekerheid zou ik toch even de dokter bellen. Hij heeft een studie geneeskunde gevolgd. Ik niet.

(ik) zit soms heel lang in dezelfde houding, en dan wil ik gaan lopen en dan denk ik van; auw Dus misschien zitten je knieën gewoon vast.

Ik heb zelf al bijna 3 maanden last van een zwakke knie, zal ook altijd zo blijven. Mijn kruisbanden zijn slappies en mijn knieschijf zit scheef. Dat veroorzaakt een hoop pijn. Dus ken ik pijn aan mijn knie bij zwemmen en lopen met strekken? JA. Wat eraan te doen? Naar de dokter gaan en je eventueel laten doorverwijzen naar de fysio. Of gewoon naar de fysio gaan. Die zijn gespecialiseerd in spieren, pesen en al die andere dingen. Mijn fysio wist wat er aan de hand was, mijn dokter gokte maar wat en had het fout. Pijn aan de knie is echt verschrikkelijk en ik zou er niet te lang mee door blijven lopen. Sccs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100