Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan je iets doen tegen hangende oogleden?

Ik weet dat deze vraag al eerder gesteld is. Maar bij mij is het een beetje anders, ik ben niet boven de 50 maar een tiener van 16, ik drink ook geen (nog nooit) alcohol. Ik wil het niet laten opereren. Zijn er nog andere opties? Myn ouders hebben geen hangende oogleden( ze zijn ondertussen al 42) Is er nog een manier om van mijn hangende rechter ooglid te voorkomen het is al een jaar zo. Myn linker oog is wel normaal.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ach jongen we hebben ons zelf allemaal niet gemaakt en waarschijnlijk hoort het gewoon bij je.ik zou me er niet zo druk over maken je bent pas 16 en er verandert nog een heleboel Toegevoegd na 3 minuten: P.s. ga anders eens met je huisarts praten en laat je goed voorlichten

Ja, ik zou ook zeggen wacht tot je volwassen bent, en dan een correctie overwegen (blefaroplastie), dat is zo gebeurd, kan zonder algemene verdoving. Als het je danig stoort zou ik er eens met mijn ouders over praten. Het is geen groot probleem. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100