Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe komt het dat de levensverwachting steeds hoger wordt, terwijl ons eten steeds minder natuurlijk wordt en de lucht vervuilder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Minder natuurlijk eten betekent niet per definitie slechter eten. En de vervuilde lucht heeft een grotere invloed op de ozonlaag dan op ons: je hoort er veel over, maar op ons als mensen heeft het niet veel effect. Tenzij je in grote steden in China ofzo woont, met smog etc. Wij merken alleen de gevolgen van Het broeikaseffect. En de grootste oorzaak is dat de wetenschap steeds verder vordert en dat ze een groot deel van alle ziektes goed kunnen genezen, of iig de levensverwachting van de zieke kunnen verhogen. Gr., Jan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100