Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe komt het dat ik duizelig word, zelfs als ik heel langzaam opsta?

Als ik opsta, zelfs als ik dat heel langzaam doe, word ik heel duizelig en zie ik vlekken. Volgens mensen in mijn omgeving word ik dan ook bleek en ik raak dan even uit mijn balans. Weet iemand hoe dit komt? Ik heb nergens informatie kunnen vinden, en ben ook al vaker getest op Pfeiffer, bloedarmoede etcetera.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb dit zelf ook, het is niets ernstigs hoor. Het heeft te maken met een lage bloeddruk. Het is misschien een kort antwoord maar ik hoop dat het heeft geholpen.

lees dit eens: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/93077-de-oorzaken-en-gevolgen-van-een-lage-bloeddruk.html de medische benamisch is hypotensie. Maar als je hier last van hebt kun je echt beter (weer) naar je arts gaan? Je voeding is wel goed?

Het kan je bloeddruk zijn of het kan ook te maken hebben met je eevenwichtsorgaan. Dit gaat via je oor volgens mij. Of misschien een vitamine te kort. Kan eigenijk van alles zijn. Misschien toch maar een bezoekje dokter die kan je doorverwijzen naar een specalist. Bij mij was het namelijk vitamine en ijzer te kort ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100