Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik ben vaak duizelig, en heb dan ook last van misselijkheid. wat kan het zijn?

ik ben vaak ziek. áls ik dus ziek ben, heb ik last van misselijk en duizeligheid. heel irritant, want als ik dan duizelig ben, worden mijn ogen een soort van verlamt. ik kan niet zo goed meer zien, ik zie de heletijd vlekken voor mijn ogen en als ik opsta, word alles voor ongeveer 10 seconden paars. wat kan ik ertegen doen?

Toegevoegd na 59 seconden:
mijn ogen zijn verder perfect.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is iets waar je echt mee naar de dokter moet gaan ! Wij kunnen hier heel veel bedenken, zoals migraine of iets met je evenwichtsorgaan of wat al niet meer , maar dit is echt iets waar je niet mee moet blijven lopen als je het vaker heb... dus...z.s.m. langs je huisarts !! Succes en sterkte

wat je kunt doen is naar de huisarts gaan. het kan iets aan het evenwichtsorgaan zijn, zo klinken je klachten. Toegevoegd na 3 minuten: ik zie bij de reactie dat je zegt dat je geen goede huisarts hebt, zoek die eerst en vraag het nog s na. 3mnd met deze klachten rondlopen is echt te lang

Beste gast. Hoe oud ben je. Wat is leefpatroon. Heb je een drukke baan, of anders een druk leven. Doe je aan sport. Hoe is je conditie. Die kan best goed zijn, ondanks een aangeboren hartafwijking. .................en zo kan ik nog wel even doorgaan! Wat mensen hier ook zeggen: Niemand kan dat hier weten en alles wat gezegd wordt is gokken. * Gokken naar bloedarmoede, als je jong bent * gokken naar storingen in evenwichtsorgaan, komt weer vaker bij ouderen voor. * Een ontsteking van het labyrint * De ziekte van Meniere geeft een structurele duizeligheid * Een goedaardige tumor op de evenwichtszenuw * Bewegingsonzekerheid * En zelfs: structureel erg verstopte oren. Misschien moet je die laten uitspuiten ............en zo zijn er nog meer mogelijke oorzaken. Wij weten NIETS van jou. Kijk in de bron. Je kunt het artikel of die lijst ook printen en meenemen naar jouw dokter. Als die niks wil onderzoeken, vraag dan een second opinion. Ga eventueel naar een andere arts. Vraag om onderzoek bij een neuroloog. Doe iets constructiefs.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekte...

het kan van alles zijn.. als je genoeg internet doktert, vind je vanzelf ook iets ernstigs/levensbedreigends... in andere woorden... ga naar je huisarts, deze kent je medische geschiedenis, heeft een opleiding, en de middelen om je bloeddruk te meten etc.

Het kan van alles zijn!! Ik raad je aan om NIET verder te zoeken op internet en hier te kijken wat je MISSCHIEN zou kunnen hebben! Waarschijnlijk vind en krijg je antwoorden waardoor jij je zorgen gaat maken en je nog zieker gaat voelen. Probeer vandaag rustig aan te doen en bel morgenochtend meteen je huisarts! Veel sterkte!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100