Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoelang duurt het voordat een verstuikte vinger genezen is?

Ik heb, zo'n maand geleden al, bij het keepen mijn vinger verstuikt en hij is nog steeds gevoelig als ik er ook maar een beetje kleine kracht op uit oefen. Hij is ook nog steeds aardig wat dikker dan de rest van de vingers bij nummer 11 op dit plaatje. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wrist_and_hand_deeper_palmar_dissection-en.svg

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een verstuiking is een gewrichtsletsel waarbij geen botbreuken zijn ontstaan, maar wel een of meer banden of kapsels zijn gerekt, ingescheurd of doorgescheurd, echter is hierbij niets ontwrichting. Zelfs na jaren kan een verstuiking nog voelbaar zijn bij bepaalde bewegingen en zal het in veel gevallen een zwakke plek blijven.

ongeveer 1 week genezen. Een slechte verstuiking kan langer duren - zo lang als 3 tot 4 weken soms te genezen of zelfs langer. Terwijl uw verstuiking geneest, doe het rustig aan .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100