Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Is er iemand die ervaring heeft met de vsm probiotica en pds?

Al jaren met tussenpozen last van buikpijn en opgeblazen gevoel in de rechterbuik. Ben nu begonnen met de pearls probiotica van VSM. Iemand ervaring?

Weet jij het antwoord?

/2500

Al die spullen van VSM zijn niet geschikt, voor als je al klachten hebt. Lees wat er staat op de VSM site. "Door de inname van probiotica ondersteun je de opbouw van een evenwichtige darmflora. Je draagt bij aan een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen. Hierdoor bevorder je een natuurlijke stoelgang, stimuleer je de spijsvertering en versterk je het immuunsysteem. De positieve invloed die probiotica op de gezondheid kunnen hebben, wordt steeds breder bekend. Het gebruik van probiotische producten vertoont de laatste jaren een aanzienlijk stijgende lijn. Het meest belangrijk voor die goede invloed is natuurlijk dat de ‘goede’ bacteriën intact en in de juiste hoeveelheid aankomen in de darmen" Even op een rijtje: - je ondersteunt iets - het draagt bij tot iets - het bevordert iets - het stimuleert de spijsvertering - het heeft een positieve invloed Met positieve invloeden, goede bijdragen, bevorderen, stimuleren etc, los je je klachten niet op. Als je in de werking van dit soort spullen gelooft, dan moet je het gebruiken, ter voorkoming van klachten. Als je al klachten hebt, dan moet je geen VSM spullen gebruiken (VSM zal de eerste zijn die dat beaamt!) maar moet je overleggen met je huisarts!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100