Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Last van ademhaling door koffie..

Ik heb gisteren rond 17.00 en rond 21.00 zwarte koffie gedronken. Toen ik rond 00.00 ging slapen ging er iets mis. Ik kon niet meer normaal ademhalen en het leek wel of mn luchtpijp werd afgeperst. Ook leek het of op een gegeven moment mn hart er mee kon stoppen ofzo! Iemand een idee wat dit is? Kan het door de cafeine komen? Danku

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is in elk geval niet gezond om zo laat nog koffie te drinken,je kan er inderdaad hartkloppingen van krijgen en het gevoel van beklemming krijgen doordat het ritme van uw hartslag verstoord is.Dus geen koffie meer 's avonds laat en moest dit gevoel toch nog terugkeren je arts raadplegen.

Vreemd, omdat koffie juist word voorgeschreven bij een astma aanval. Dus ik vraag me af of dit de oorzaak wel is, ik zou als ik jou was de huisarts bellen als het nog een keer gebeurd.

Bronnen:
http://www.goedgevoel.be/gg/nl/73/Astma/ar...
http://www.paranormaaladviespunt.nl/Aandoe...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100