Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat helpt nu echt tegen duizeligheid ?

Toegevoegd na 4 minuten:
Ik ben vrijdag geopereerd aan mijn appendix en keizersnede, ongeveer 2.5 uur onder narcose geweest. Nu gaat de pijn stillekesaan weg, maar ben constant duizelig, kan niet lang naar mijn pc scherm staren want word er mottig van

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De medicatie gebruikt tijdens de anesthesie en verlies aan bloed kan je bloeddruk verlagen, waardoor je als het ware je voelt flauwvallen. Toediening van medicatie of vocht via het infuus kan hieraan verhelpen. http://www.tlichtpuntje.be/info/Veiligheid%20van%20de%20anesthesie.htm#6 Het is ook erg kort geleden en het kan wel een hele tijd duren eer de narcose uit je lichaam is. Het beste kun je hierover contact opnemen met je huisarts of de behandelend arts.

wat helpt is , weinig of geen zout gebruiken want zout houd vocht vast en dat is wat in het evenwichts orgaan dan te veel is niet te teveel drinken vermijd stress niet ineens je hoofd snel draaien rustig doen met op staan eerst zitten even wachten dan opstaan niet roken geen koffie maar maak je vooral nergens druk om.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/huis-tuin-k...

neem wat extra ijzer! mischien ben je wat zwak van bloedverlies. als het lang duurt even opnieuw je HB laten prikken beterschap!

Chips eten helpt erg goed, probeer het eens en cola erbij is ook helpend en lekker