Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Is het verdacht dat ik 18 dagen na mijn kaakoperatie koorts krijg?

Ik heb last van een strakke nek en schouders. Erg moe, en hoofdpijn. En lichte koorts.

Weet jij het antwoord?

/2500

De griep gaat flink rond in Nl. Er wordt zelfs een griepepedemie verwacht. Misschien heb je dus wel gewoon een griepje. Als je het echt niet vertrouwd vraag dan de arts en laat je indien nodig nakijken. Ga niet zelf dokteren/ antwoorden van anderdn afwachtten. Een dokter/arts kan je beter helpen als je het niet vertrouwd..

"Verdacht" is misschien een groot woord, maar ik zou hiermee niet rond blijven lopen. Dus morgen gewoon even naar de dienstdoende huisarts, die kan het beter beoordelen dan wij hier op GV. Beterschap!

Ik zie er niets verdachts in. Ik had zonder kaakoperatie, vorige week exact dezelfde klachten. Inmiddels weer over. Gewoon even uitzieken. Rust houden, en de griep er uit zweten.

Wel in de gaten houden, want verhoging/koorts kan ook het gevolg zijn van een ontsteking. Wordt je kaak ook dikker en pijnlijker dan zeker even contact opnemen met de huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100