Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kun je gewoon lopen na het aanstippen van wratten?

Moet er morgen nl. 7 laten aanstippen en ze zitten op de onderkant van mijn beide voeten. Kan ik daarna normaal lopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb het zelf ook laten doen en als dat is gebeurt WIL je gewoon niet op die plekken lopen. Vaak gaat het ook niet echt want je wrat gaat als een gek tekeer. Ik heb het laten doen maar ik was niet echt geholpen. Maar als antwoord op je vraag: Je kan er op lopen maar het is zeer pijnlijk.

De een heeft er meer last van dan de ander. maar 7 is erg veel, ik vermoed dat je hier niet normaal op kan lopen. veel succes morgen!

het is hooguit een uur pijnlijk, daarna wordt het steeds minder en kun je al snel weer lopen. sterkte!

Het ligt er maar helemaal aan waar de wratten op je voeten zitten, en hoe groot ze zijn. Onder de voorvoet zal het wat hinderlijker en pijnlijker zijn dan onder de hiel. Er is nog geen goed middel gevonden door de farmaceutische wereld tegen het ‘humaan papilloma-virus’ dat wratten veroorzaakt. Het is zo langzamerhand wel bekend aan het worden dat er met cannabisolie zeer goede resultaten worden bereikt. Helaas mag dat niet "zomaar" verkocht worden. Het wordt dan ook niet gemaakt door de farmaceutische bedrijven. Hieronder staat de link naar een artikel over het gebruik van cannabis- of wietolie bij voetwratten.

Ligt er meestal een beetje aan.. Ik heb m’n hele onderkant van de voet vol en ik ga om de 2 weken mijn wratten laten aanstippen.. Doordat mijn hele onderkant van de voet vol zit met wratten heb ik na de behandeling erg veel pijn met lopen.. Ook dagen later nog.. Dus Ligt eraan hoeveel je er hebt en op welke plekken onder de voet..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100