Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Als ik uit ga, krijg ik altijd zo een zweethoofd van de warmte en van het dansen. Zijn hier middeltjes tegen want ik schaam me er een beetje voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb dat ook wel eens, en ik ken het schaamtegevoel. Je kunt eens Yerka Antitranspirant proberen, ik weet echter niet of dat ook voor hoofdhuid geschikt is. Voor andere lichaamsdelen werkt het perfect. Ik veeg het meestal met m'n hand weg, en doe dan alsof ik met mn hand door m'n haar ga.. Anders ziet het er alsnog ranzig uit ;).

nee want dat is natuurlijk

Bronnen:
Nee

Smeer in ieder geval gee foundation of vette cremetjes op je gezicht. Besprenkel tussentijds je water even met wat water

- je kunt je iets rustiger houden - je kunt luchtigere kleding aantrekken, met de hals vrij bijvoorbeeld - je kunt je alcoholconsumptie matigen, en vaker iets fris tussendoor nemen - af en toe even naar het toilet om je op te frissen: polsen onder de stromende kraan houden. Maar het zal wel in meer of mindere mate een probleem blijven.

Nee helaas is hier niks voor.Wat wel mee kan helpen is dat je geen pittige en scherpe dingen op de dag van uitgaan eet.En lichte maaltijden tot je neemt.Als ik in de zon had gezeten dan had ik daar ook last van.En inderdaad je schaamt je ervoor.Heb ik nu ook.Ik hoop dat ze er ooit eens wat op gaan vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100