Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

is het slecht om geen bh te dragen ?

ik ben 20 en heb een cup d ik vindt alleen vreselijk om een bh te dragen
ik probeer sltijd kleding zodat je niet ziet dat ik het niet aan heb maar soms doet me rug pijn en me borsten ook is het erg slecht om er geen te dragen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

men zegt dat je borsten eerder gaan hangen als je geen bh draagt. Bij het sporten is het waarschijnlijk erg onplezierig zonder bh. 'slecht' is het voor zover ik weet niet.

Je borsten gaan sneller hangen als je geen BH draagt. Je zegt dat je het vreselijk vindt om een BH te dragen.. Misschien moet je een andere soort BH proberen, of een andere maat. Het blijkt namelijk dat veel vrouwen met de verkeerde maat BH rondlopen.

De zwaartekracht doet in alle opzichten haar werk, trekt o.a. aan je rugspieren. Ik kan je alleen maar adviseren, ga naar een echt goede foundationzaak en laat je een b.h. aanpassen. Je zal zien dat het je dan veel zal verlichten.

als je 20 bent, kom je er nog wel even mee weg, geen bh te dragen...maar de zwaartekracht gaat een rol spelen, met de jaren....je ziet wel eens die reklames van de ahh-bh's op de tv, en je vindt deze bh's ook op markten voor een fractie van de prijs. Ik raad je aan, om die eens te proberen : ik heb er 3 voor 25 euro gekocht, en je trekt ze aan als een t-shirt: je voelt echt niet, dat je ze aan hebt. maar ze geven je toch steun, dus misschien heb je dan minder last van je rug... Want een d-cup is natuurlijk niet echt klein ;-))

Een bh draag je in principe alleen maar voor ' 't mooi'. Laat lekker wapperen die dames als jij dat prettiger vindt. Er is ook geen bewijs voor het feit dat het meer zou gaan hangen als je geen bh draagt, er zijn zelfs theorieën die precies het tegenovergestelde beweren: als je ze vaker 'los' draagt, train je de aanhechtingsspieren meer en blijven ze steviger. Dus doe lekker waar je je prettig bij vindt. De tip om eens een goede aan te laten passen bij een lingeriewinkel moet je wel serieus nemen: als ze niet lekker zitten, passen ze niet goed. Als we BH's zouden moeten dragen, zouden we wel met die dingen geboren worden ;-)

Vrouwen in afrika dragen ook geen bh. Die dragen va x jaar hun borsten op hun navel. Als dat is wat je wil, geen bh dragen. Ik denk en hoop voor je dat een goede shop je advies kan geven en je toch een lekker zittende bh aan kan meten zodat ook de jouwe pront blijven. :-) Succes! Ow, en als je ze los laat hangen kan er ook veel over geluld worden. Misschien interesseert je dat niet, mij persoonlijl boeit heg ook niet, maar il ken een vrouw die ook een bh (of hemdje) droeg en 'iedereen' had t erover. Again, jij moet doen waar jij je goed bij voelt.

als je aan sport doet en je borst spieren goed traint zal het geen probleem zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100