Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

pijn in je linkerzij en onderrug hevige pijn in mijn linkerzijde en uitstraling naar de onderrug vlak boven de billen. Wat kan dit zijn?

De pijn treedt voornamelijk sávonds op. Ook drukpijn in de linkerzijde bij de onderste ribben

Weet jij het antwoord?

/2500

Drink je genoeg, dit kan duiden op nierstenen. Toch maar even naar de huisarts, die is er tenslotte voor.

Toch maar is naar je dokter gaan en je laten doorsturen voor een scan van je rug. Uitstralende pijn naar je benen en schouders kan te maken hebben met een ruggenwervel letsel

Ja dat is moeilijk om zo van afstand te zeggen wat dat zou kunnen zijn. De klachten lijken inderdaad op niersteen, maar dan alleen s,avonds? dan twijfel ik daar aan. Met niersteen kronkel je in iedergeval van de pijn. Dan kan je on mogenlijk stil zitten. Is dit het geval? dan zou het niersteen kunnen zijn,omdat het vaak s,avond is kan het overbelasting van je rug zijn(werk). Maar je kan er niet om heen, dit is duidelijk een klus voor de dokter,dus? zo snel mogenlijk een afspraak maken. Beterschap.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100