Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Waarom krijg ik de laatste tijd een bloeduitstorting op mijn arm(en) wanneer ik daar gekrabd heb?

Ik heb dit al een paar jaar en vooral in de winter als ik een shirt met lange mouwen aan heb. Als er dan een haartje van de hond of poes aan de binnenkant van de mouw zit, gaat het vreselijk jeuken en dan krab ik natuurlijk vanzelf.
En later zie ik dat er een flinke rode bloeduitstorting zit. Dat gaat wel weer over, maar het staat zo gek.
Hoe zou dat nou komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit kan een allergie zijn door die haartjes of je huid die een dun laagje heeft. Het kan ook zijn dat je stolling niet zo goed werkt of je bloedplaatjes laag staan enz. Beste wat je kan doen is even naar de dokter gaan en even bloed laten onderzoeken. Dit kan nooit kwaad en eigenlijk zou iedere mens dit jaarlijks even moeten doen. Groeten Ritchie

Ik denk dat je een allergische reactie hebt op haren. misschien is het handig om naar de huisarts voor dit te gaan? Misschien geeft de huisarts dan wel een zalfje. http://www.licg.nl/zj/praktisch/huisdieren-en-mensen/allergie-voor-huisdieren.html?gclid=CN-j8tCV4awCFcKCDgod_3FEog Groetjes, Lisa.

ik weet niet hoe oud u bent en of u medicijnen slikt,maar oudere mensen die bloedverdunners gebruiken,hebben daar wel eens last van.

Misschien slik je aspirine werkt ook bloedverdunend

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100