Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Mijn dochter van 3 heeft met regelmaat, ca. 3x per week, een zere linker knie. Bij veel last is er ook vaak een rood vlekje te zien. Wat kan dit zijn?

Wanneer de pijn over is, meestal volgende dag, is ook het vlekje weg. Vlekje kun je niet wegdrukken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien speelt zij vaak op haar knieen. Toegevoegd na 2 minuten: Onze zoon had vroeger ook zo.n plek,toen hebben we eens goed opgelet en na het spelen op een harde vloer kreeg hij dit.

Zere knie kan te maken hebben met groeipijn. Een kind van 3 groeit nu erg snel en kan daarom groeipijn optreden. Rode vlekjes is een teken van een reactie. Misschien heeft ze een allergie ergens voor. Als ik u was zou ik een afspraak maken met de huisarts om het een en andere uit te sluiten.

Dit kan allerlei oorzaken hebben, kinderen hebben wel vaker rode plekjes, nu bij toeval bij uw dochter bij de knie. ik zou voor de zekerheid gewoon langs uw huisarts gaan en dit even laten bekijken..geeft u als moeder rust toch

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100