Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik heb een elastiekje om mijn arm gehad mijn hand voelt doof aan kan dat kwaad ?

had gister een elastiekje om mijn arm gedaan was het vergeten af te doen nu voelt mijn duim en wijsvinger doof aan

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk zat je elastiekje te strak en zijn je bloedvaten een beetje afgekneld. Kan voor 1 keer op zich geen kwaad, hoewel het natuurlijk absoluut niet goed is. Het gevoel zal vanzelf weer terugkomen. Volgende keer beter opletten, misschien eerst even je elastiekje een beetje uitrekken voordat je hem omdoet.

Het kan niet veel kwaad, het gevoel in je vingers zal morgen wel terug zijn. Als het langer blijft aanhouden zou ik wel naar de huisarts gaan. Voor de rest zou ik de hele dag door elke keer een vuist maken en ontspannen, zo stimuleer je dat het bloed weer goed gaat stromen en het gevoel terug komt. Toegevoegd na 52 seconden: Wat je nu hebt is te vergelijken met een arm of been dat 'slaapt' als je er bovenop hebt gelegen/gezeten. Het is een vervelend gevoel, maar zolang het niet te vaak en/of te lang gebeurt is er niks aan de hand.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100