Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan het zijn dat ik blaasontsteking heb?

Ik ben de laatste tijd heel erg moe en ik heb al een bloedonderzoek gehad ik heb geen bloedarmoede en suikerziekte maar of ik pfeiffer heb weten ze nog niet! Maar ik heb ook bloed in mijn urine en ik moet ook overdreven vaak naar het toilet! Kan het zijn dat ik blaasontsteking heb?

Weet jij het antwoord?

/2500

Weet je huisarts ook dat je bloed in je urine hebt? Wees verstandig en lever een potje urine in bij de assistente van de huisarts. Deze kijkt je urine na op blaasonsteking en geef dan ook bij haar aan dat er bloed in zit.

Ja, dat zou heel goed een blaasontsteking kunnen zijn. Snel naar de dokter want als je ook bloed in je urine hebt is er zeker een ontsteking en als je daar te lang mee loopt kan die ontsteking naar je nieren gaan en dat is geen pretje. Dus ik zou je urine laten onderzoeken, en niet wachten met het idee,: jaa ze zien me aankomen, ik ben pas nog geweest... Ga naar de dokter meis, doen hoor!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100