Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Bestaan er appels die geen allergische reactie tot gevolg hebben? Ik word hees en krijg jeuk aan mijn gehemelte.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja die bestaan, de naam is santana appel, vaak te verkrijgen bij de speciaalzaak. Echter heeft mijn vriend ook appelallergie maar heeft nog steeds last van bultjes en heesheid ondanks de appel. Het kan dus helpen maar niet bij iedereen. Bron:eigen ervaring.

De Elise appel, schijnt de allergie te omzeilen.

Bronnen:
http://www.scientias.nl/elise-appel-weet-a...

Jouw allergische reacties zitten in jouwzelf en niet in de appelen! Dus is het een kwestie van zoeken. En proberen. * Bijv De Santana is hypoallergeen. Dit betekent verminderd allergeen en dus niet allergeenvrij. De Santana appel is daardoor niet door iedereen met een appelallergie veilig te gebruiken. * Is er dan al vastgesteld waar jij precies allergisch voor bent? Dan weet je namelijk wat je uit moet sluiten. * Gebruik je al anti-histaminen? Dan wordt het afgeraden om de Santana appel zelf te testen. http://www.santana-appel.nl/medicatie.php Gelukkig kun je tegenwoordig appels per stuk kopen, dus is het niet zo moeilijk om zelf allerlei verschillende soorten appels te proberen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100