Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik voel me de hele tijd moe sinds eergisteren. Hoe kan dit, terwijl ik wel genoeg slaap en eet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wisseling van het weer kan ook invloed hebben.

Misschien word je ongesteld, in die zin dat je misschien een griepje onder de leden hebt ;)

Vermoeidheid kan veel oorzaken hebben. Twee dagen moe is nog niet allarmerend. houd het langer aan en ga je je zorgen maken kan je altijd even langs de huisarts.

ga na of je inderdaad te weinig eet en slaapt is dit niet het geval probeer je te herinneren sinds wanneer je zo moe bent en wat je die dag/week allemaal hebt gedaan misschien heb je wel heel veel gesport ook dit klopt niet? misschien heeft iemand in je omgeving fhyfer en heb je uit hetzelfde glas gedronken het is namelijk heel besmettelijk kom je nog niet verder hiermee wacht het nog even af blijf je moe gaan dan naar de huisarts hij zal het wel weten

kan ook zijn dat jij gewoon last hebt van hetzelfde virusje als waar mijn collega's en ik sinds een week last van hebben. eerst vreselijk moe, en over een paar dagen niezen en snotterig.

het eerste wat bij mij opkomt is de ziekte van pfeiffer

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100