Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat kan je doen om restless leggs te voorkomen?

rusteloze benen

Weet jij het antwoord?

/2500

magnesium slikken, maar dit kun je beter pas doen als je er last van hebt

Meestal wordt aangeraden om koffie en andere cafeïnehoudende producten (zoals chocolade, thee en frisdranken) te vermijden. Alcohol heeft bij de meeste patiënten tot gevolg dat de klachten langer aanhouden of intenser zijn. Als een ijzer- of vitaminegebrek wordt vastgesteld, kunnen de symptomen worden bestreden door ijzer- vitamine B12- of folaatsupplementen. Regelmatige, niet al te intensieve lichaamsbeweging zou kunnen helpen.

Bronnen:
http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseact...

Helemaal voorkomen kun je het waarschijnlijk niet,maar het helpt als je niet rookt,regelmatig beweegt.Weinig koffie/alcohol drinken en niet te vet eten. als je dan toch klachten krijgt is een bezoekje aan de Huisarts raadzaam.

In alle ernst: masturbatie. Recentelijk is dat in diverse studies naar boven gekomen. Als je googelt op "restless legs masturbatie", vind je alle nodige links.

Wat mij altijd heel goed helpt is Venadoron gel van Weleda. Ik heb mijn hele leven hier al last van, maar dit spul is onovertroffen, succes!

Bronnen:
http://www.vitaminstore.nl/vitaminen/14675...

Inhibin helpt ook heel goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100