Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat te doen tegen pijn aan voetzolen?

Sinds ongeveer 2 maanden heb ik pijn aan mijn voetzolen. Ik dacht eerst ik heb te veel gelopen, maar ook op momenten dat ik niet veel heb gelopen heb ik pijn. De pijn komt gedurende de dag opzetten en voel het de volgende ochtend nog. Als ik dan weer eenmaal aan het lopen ben wordt het geleidelijk minder, waarnaar het later op de dag weer pijnlijk wordt. Er is niets te zien aan mijn voetzolen, ik draag goed schoeisel en heb een normaal gewicht

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer eens een inlegzooltje in je schoen te leggen dat bovenop zacht is.Waarschijnlijk ligt het toch aan je schoenen. Je zou ook kunnen proberen een dag andere schoenen aan te doen en kijken of jet het dan nog hebt.

Hi, ik heb gekeken op internet en vermoed dat je last hebt van neuropatie (zie link). Mocht je je klachten herkennen, is mijn advies ermee naar je huisarts te gaan. Sterkte!

Bronnen:
http://www.neuropathie.nu/neuropathie/index.php

Het zou ook hielspoor kunnen zijn dit is een pijn die je onder je voeten voelt en heel erg lastig kan zijn.Ik heb dit zelf ook gehad.Ik heb toen waterzooltjes en daarna steunzolen gehad.Nu is het over en zo afentoe speelt mijn linkervoet weer wat op. Kijk ook even op onderstaande link, ik hoop voor je dat het dit niet is.Je zou ook even bij de huisarts langs kunnen gaan. http://www.hielspoor.com/

Je huisarts weet misschien wel raad of stuurt je door naar een podotherapeut. Deze geeft hier veel verstand van!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100