Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb blaasontsteking en hoe moet dat op school als je elke 5 minuten moet?

Ik heb waarschijnlijk dus blaasontsteking (ik weet het eigenlijk wel zeker want ik heb pijn bij het plassen en ik moet om de 5 minuten naar de wc terwijl er elke keer maar een beetje uit moet en plas een beetje bloed. Ook zweet ik meer dan normaal etc.) Maar ik moet dus morgen naar school en ik weet echt niet hoe ik dat moet doen want dan moet ik echt elke keer naar de wc. Dat gaat gewoon niet want dan ben ik net in het klaslokaal, moet ik alweer. Weet iemand raad? Help me!

Alvast bedankt!

Toegevoegd na 4 minuten:
Ook trouwens niet alleen met school, maar ook met dwarsfluitles, psycholoog etc. Dat duurt altijd nog wel een poosje en dan moet ik telkens naar de wc en dat schiet niet op.

Weet jij het antwoord?

/2500

Doe een luier om XD Nee ff serieus als ik jou was zou ik gewoon thuisblijven, maar als je toh gaat, moet je de leraren inlichten, zodat je niet steeds hoeft te vragen of je mag gaan plassen

Niet naar school gaan. Je bent ziek. Het lijkt er op dat je wel graag wil ( eerste schooldag enzo ) maar dat kan soms gewoon niet als je ziek bent.

Morgenochtend direct bij de huisarts je urine laten checken, dezelfde dag weet je al of je blaasontsteking hebt en kun je een antibioticakuur gaan volgen (meestal voor een paar dagen).Helaas dan 1 dag niet naar school, meestal na de eerste dag gaat het al veel beter en kun je daarna weer naar school.

ben je niet ongesteld ik moet ook altijd heel vaak naar de wc als ik ongesteld ben want je plast toch geen bloed als je blaasonsteking hebt misschien moet je even naar de dokter gaan

Veel Cranberrypillen slikken!!! En veel water drinken.. Mssn wel handig om een maandverbandje in te doen. Sowieso 2 a 3 x per dag een schone string aan doen..!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100