Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Heel erg veel pijn links onderin, heeft het te maken met mijn baarmoeder?

Vandaag kreeg ik opeens heel erg veel pijn net naast mijn heup maar dan links dus ik vraag me af wat dat kan zijn. Ik heb op internet gezocht ernaar en ze zeiden dat het te maken kan hebben met een eisprong maar ik weet niet of dat het echt zo is.Kunnen jullie me alsjeblieft helpen?
En ik heb geen bult ofzo maar het doet pijn als ik erop druk en ga lopen.En als ik me uitstrek dan trekt het helemaal.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zou je eisprong kunnen zijn. Ca twee weken na de eerste dag van je menstruatie.

Niet op internet gaan zoeken, daar vind je al gauw de gekste/akeligste kwalen voor iets wat heel simpel kan zijn, zodat je je alleen maar ongerust maakt, en zoals je zelf al zegt: je weet nu nog niet of het echt zo is. Als het aanhoudt naar de dokter, het kan evengoed iets aan je darmen of welke ingewanden dan ook zijn

Nee ik denk niet dat het te maken heeft met je baarmoeder dat is vaak minder plaats specifiek ik zou eerder zeggen dat het je darmen zijn. een blokkade ofzo gewoon even veel water drinken en een warme kruik en dan moet het wel los schieten. doet het overmorgen nog pijn even naar de Huisarts sterkte

Het lijkt op een darmprobleem, maar wij zijn geen arts en al zou iemand dat wel zijn, kan die nog geen conclusie trekken op afstand, naar de huisarts dus.

Klinkt als een slijmbeursontsteking. Is onschuldig. Voltaren K tabletten helpen als het meer dan drie dagen duurt.

Ik herken jouw beschrijving héél erg als de pijn die ik elke maand krijg bij m'n eisprong :) Ergens wel handig als je ooit zwanger wil worden hoor! Mààr, dit is enkel mogelijk als je niet aan de prik/pil bent... want dan heb je geen eisprong.

Ik heb het ook nog gehad 3 maanden geleden en ik denk dat het ook wel groeipijn kan zijn, je bent nog niet volgroeid en je lichaam veranderd op alle vlakken, van mij is het gewoon na 1 week over gegaan, het is misschien iets anders van jou, je zult het zien of het over gaat, veel geluk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100