Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wanneer een terminaal patient, cheyne stroke ademhalingheeft, hoelang leef hij dan nog?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb alleen deze link voor u. Hopelijk helpt dit u verder. http://www.ziekenverzorgende.nl/zv11/het-lichaam-in-de-laatste-stervensfase.htm

Bronnen:
http://www.ziekenverzorgende.nl/zv11/het-l...

Dat hangt een beetje af van hoe sterk de organen nog zijn zoals het hart. Ik heb ervaren met mijn moeder dat ze nog een week heeft geleefd en bij een goede vriend was het 3 dagen.

Dat is erg moeilijk te zeggen, dit verschilt namelijk per mens. Ik werk zelf in een verpleeghuis en daar zie ik dit soort dingen vaak van dichtbij. Soms kan het binnen een paar uur gebeurd zijn, maar ik heb ook wel eens gezien dat mensen dit 2 a 3 dagen kunnen volhouden. Dus een precies antwoord zal waarschijnlijk niemand je kunnen geven

Een cheyne stoke ademhaling zijn vaak de laatste ademteugen. De frequenti en diepe van de ademhaling word dan steeds minder.De patient overlijd dan binnen afzienbare tijd.De exate tijd verschilt per persoon,maar duurt geen uren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100