Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Is iets tegen het gevoel dat je moet plassen in de drogist(/apotheek) verkrijgbaar?

Ik heb de hele tijd het gevoel dat ik moet plassen en als ik dan naar de wc ga, komt er niks of weinig uit. Ik zit waarschijnlijk tegen een blaasontsteking aan, maar de dokter wil me niet helpen omdat het nog geen echte blaasontsteking is, weet iemand of er iets tegen is dat je de hele tijd moet plassen, bij de drogist of apotheek, zonder recept?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tegen dat gevoel 'te moeten plassen' is niks te koop. Waarschijnlijk zit je wel met een beginnende blaasontsteking. Wat daartegen helpt zijn Cranberry tabletten die bij iedere drogist in het 'vitamine-assortiment' zit en Cranberry sap drinken. Het verzuurt je urine, waardoor bacteriën minder kans krijgen om te groeien en er zitten stoffen in die de blaasfunctie ondersteunen. Ook vitamine C verzuurt de urine. Met een beetje geluk ontwikkelt zich er dan geen echte blaasontsteking.

Tena lady...nee zonder dollen zoiets wordt niet zonder recept verkocht

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100