Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

pijn in de bal van mijn linkervoet. Paracetamol helpt niet. Heeft iemand een oplossing?

Last van een ingezakt middenvoetsbeentje....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Veel voorvoetklachten kunnen met behulp van een ondersteunend voetbed of steunzool worden verholpen. De ondersteuning wordt onder de doorgezakte voorvoet aangebracht Deze opdruk zorgt ervoor dat de middenvoetsbeentjes worden opgedrukt en tijdens het lopen verminderde druk geven. Wanneer er onvoldoende demping in de voorvoet aanwezig is kan de steunzool worden voorzien van een verend, drukverlagend materiaal. Het dragen van steunzolen zal leiden tot een vermindering van je voetklachten. De meeste zorgverzekeraars vergoeden, afhankelijk van uw polis, steunzolen en maatschoenen geheel of gedeeltelijk. Steunzolen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering en komen niet ten laste van je eigen risico.

Bronnen:
http://www.dichtbij.nl/groot-leiden/lifest...

Niet teveel gaan lopen en ijs erop

Ibuprofen 400 mg heeft mij heel erg geholpen na een operatie aan mijn pols. Paracetamol hielp niet, toen heb ik ibuprofen geprobeerd. 8 uur pijnvrij, en dat paste precies in de dagelijkse dosering van 1200 mg per dag!

Massage, inlegzool, wisselbaden (warm en koud water), Ibuprofen of Naproxennatrium (Aleve). Let op! Kijk eerst op http://www.bijsluiter.nl of u een van de pijnstillers/spierontspanners/ontstekingsremmers mag gebruiken naast evt uw eigen medicijnen. Beterschap.

Denk dat alleen een steunzool oplossing kan geven.

Heb je geen ziekte van Kohler of is het echt een ingezakt middenvoetsbeentje? Bij de ziekte van Kohler gaan de pijnklachten vanzelf weer over maar is behandeling soms noodzakelijk. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/78504-ziekte-van-kohler-1-en-2.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100