Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

hoe kan het dat ik best vaak buikpijn heb en ik word ook duizelig zin een week?

ik ben een meisje van 12 jaar! ik ben deze week al twee keer heel duizelig geweest en ik eet gewoon goed en drink goed ik heb ook al twee keer buikpijn gehad (niet op de zelfde dag dan dat ik duizelig was) mijn moeder weet ook niet hoe het komt? ik hoop echt tot iemand mijn kan helpen anders ga ik maar naar de huisarts!?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zou kunnen dat je bloeddruk een beetje te laag is, of dat je een ijzertekort hebt, of dat je ongesteld moet worden, of dat je een griepje krijgt, of dat.... Het kan vanalles zijn, als het volgende week nog zo is moet je er maar mee naar de dokter.

weet je wat je moet doen gewoon groente eten en vitamine voorbeeld visolie maar ik kan geen visolie want men maag wilt dat niet en nu over jou adem diep en en uit en daarna ga je gewoon in bed liggen je mag wel tv kijken als je er 1 hebt en denk gewoon er niet aan over dat duizeligheid en buikpijn dat is het of movicolon of ouderwets yoghurt dat is het

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100