Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Pijn in voet, oorzaak?

Ik heb sinds een half uur opeens een hevige zeurende pijn aan de bovenkant van mijn voet. Ik zat gewoon op de bank en heb niets bijzonders gedaan, ik heb ook geen schoenen aan dus er is niets aan het afknellen ofzo. De pijn is geen spierpijn en is constant, dus niet alleen als ik erop sta o.i.d. Verder kan ik het wel vergelijken met vroeger, mijn ouders noemden het groeistuipen maar dan had ik het in mijn onder of bovenbenen. Is dit hetzelfde? het is erg vervelend en ik wil er vanaf! Kan je dit simpel en snel verhelpen? of weet iemand ten minste wat het is?

Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een spiertje verkeerd komt wel weer goed rustig bewegen eventueel met je hand de tenen pakken en ties naar voren trekken en dan krom buigen naar beneden, vaak gaan de spiertjes wel weer goed zitten. Blijft de klacht dan naar de huisarts.

Wij kunnen hier geen medische hulp bieden. Het beste is gewOon om naar de huisarts te gaan.

Is het dik of rood? Als dat zo is kan het duiden op een ontsteking. Als dat zo is, morgenvroeg meteen naar de huisarts gaan. Zo niet, even afwachten hoe het gaat en met pijnmedicatie de pijn verminderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100