Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wie heeft er verstand van (kamer)planten ?

Ik wil z.s.m. weten wat er aan de hand is hier bij mij thuis. (vandaar,dat deze vraag op 4 dagen staat) Afgelopen week ,kocht ik een mooie (kamer)plant bij een tuincentrum. Stom genoeg heb ik het kaartje ,met de beschrijving van deze plant niet mee genomen. Het is een geheel groene plant. Vrij hoge stelen. Mooie grote bladeren waarvan de randen donkerder zijn en de rest van het blad lichter groen gekleurd. We hebben 'm een leuke plek gegeven namelijk plusminus 1 meter naast mij op het telefoontafeltje,achter de telefoon. Sinds gisteravond,nadat ik 'm water gaf, lijkt het alsof ik een soort jeuk krijg,vooral op mijn armen. Wat is er aan de hand ? Mogelijk een (onbekende) allergie ? En zo ja ,weggooien,naar buiten in de tuin zetten ?

Ik zal mocht het nodig zijn een foto plaatsen.

Toegevoegd na 56 minuten:
Reacties brachten mij op het goede spoor,heb op die naam gezocht en vond deze plant. (dieffenbachia ..en nog wat ) Hier lijkt het wel erg veel op.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100