Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

heb dupytren en door ongeluk heb ik dystrofie erbij gekregen die mijn dupeytren verergert kan ik geopereerd worden nu pink gaat 45 graden staan

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf dystrofie en het is niet aan te raden om in een ledemaat waar dystrofie in zit daar in te gaan snijden. Dit omdat de kans groot is dat de dystrofie erger wordt of zelfs verder in je arm verder kan gaan. Wens je veel sterkte.

Welkom op de website over de ziekte van Dupuytren. U vindt hier informatie over de ziekte, de symptomen en de operatieve en niet-operatieve behandelwijzen....

Bronnen:
http://www.dupuytren.nl/De_ziekte_van_Dupu...

Dystrofie is een akelige aandoening. Ik dacht dat artsen niet graag opereerden als weefsel aangetast is door dystrofie, omdat ze het nog erger zouden kunnen maken door de operatie. Maar zeker weet ik het niet. Je zal het moeten vragen aan een orthopedist of misschien je huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100