Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is de beste medicinale antirooshampoo (geen h&s)??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn verschillende factoren die kunnen leiden tot roos. Bekend is dat roos seizoensgebonden is en meer voorkomt in de herfst dan in andere seizoenen. Maar ook andere factoren, zoals stress, aanleg en voeding, kunnen hoofdroos veroorzaken. Ook bestaat er een nauw verband tussen roos en het overmatig aanwezig zijn van een schimmel die op de hoofdhuid voorkomt: Pityrosporum Ovale. Deze schimmel komt bij iedereen voor, maar bij mensen met roos is deze meer aanwezig dan bij mensen zonder roos. Deze schimmel voedt zich met talg en dode huidcellen. Hierdoor neemt de talgproductie en de celdeling toe, waardoor hoofdroos erger wordt. Roos is geen teken van een slechte gezondheid of hygiëne. Desalniettemin kan roos erg vervelend zijn naarmate de jeuk en de zichtbaarheid van de huidschilfers toeneemt. De oplossing tegen hoofdroos is Resdan Medicinale Anti-Roos Shampoos. Resdan is namelijk dé hoofdroosspecialist die werkt tegen elke vorm en gratie van roos. Alle Resdan shampoos hebben een meervoudige werking, waardoor niet alleen bestaande roos wordt verwijderd, maar ook de schimmel die roos veroorzaakt wordt aangepakt. dit is verkrijgbaar bij de drogist. Sowieso etos en DA hebben het.

Bronnen:
www.resdan.nl

Die van Elvive zou je kunnen proberen, hij zit in een blauw met oranje fles. Die van Head en Shoulders heb ik ook eens geprobeerd maar ik ben van mening dat de elvive beter is ;) wie weet werkt het ook voor jou?

Teer shampoo. Als je heel erg last hebt kun j ook via je huisarts bij de apotheek medicinale shampoo krijgen

Ketoconazol shampoo, verkrijgbaar bij de apotheek. Hoofdroos is een lichte vorm van seborroïsch (schilferend) eczeem, meestal veroorzaakt door een schimmel. Ketoconazol bestrijdt die schimmel.

probeer eens Sarqai , is te koop bij de Tuinen. Is op natuurlijke basis, geen toegevoegde chemische troep. Het werkt. Overigens niet direct. Na een weekje wel.