Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Pijn aan arm

Als ik hem gebogen heb heb ik er niet veel pijn aan maar als ik hem wil strekken krijg ik meer pijn en voel ik iets raars tussen de gevrichten ik heb verder niet iets bijzonders gedaan weet iemand iets wat het kan zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat je last hebt van een muisarm, ik zal eventjes een afspraak maken als ik jou was met een huisarts ;)

Je arm zal denk ik te lang in dezelfde positie hebben gelegen. In het begin heb je dan pijn omdat je spieren verstijfd zijn. Wat ik dan altijd doe is toch die arm een poosje blijven buigen en strekken en na een tijdje wordt het minder. Ik ben natuurlijk geen dokter en het lijkt me logisch als je het niet vertrouwt om dan toch maar naar de dokter te gaan. Veel beterschap!

Tennisarm? Peesontsteking? Slijmbeursontsteking? Aanstelleritis van de arm? Vraag het je huisarts, die heeft er voor geleerd.

Het kan reuma zijn. Jonge mensen kunnen daar ook last van hebben. Die aandoening is wel op te sporen in het bloed. Je zal toch naar de huisarts moeten om meer te weten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100