Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Waarom heb ik altijd steenpuisten en kom ik er nog ooit vanaf?

Is er een weg, komt de volgende er weer aan. Ik heb de fout gemaakt er twee uit te knijpen en die zijn dieper gaan zitten. Heb ze nu al maanden lang nu en ziet er uit alsof er een donkere vlek op is.

Ik heb sinds gisteren weer een en kan nauwelijks zitten van de pijn. Ik ben er nog nooit mee naar de huisarts geweest en dat wil ik liever ook niet.

Hoe kan ik het zelf oplossen?, waarom krijg ik ze en zoveel achter elkaar die zo lang blijven? En is dit iets wat altijd blijft terugkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ten eerste: Ga ermee naar de huisarts, want je weer helemaal niet zeker dat het steenpuisten zijn. Ten tweede: Ga er niet zelf mee prutsen, want als het steenpuisten zijn, dan wordt je steeds weer besmet. Steenpuisten zijn namelijk ontstekingen die ontstaan door de stafylococ bacterie. Je moet daar een antibioticakuur voor krijgen anders blijft het terugkeren. Dus, z.s.m. naar de dokter ermee!!

Ik kan niet anders dan het antwoord van de eerste beamen! Ga ermee naar de dokter, ik kan er van meespreken en ja het is pijnlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100