Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wie weet er (hele) goeie tips om voetwratjes weg te halen, zonder naar de dokter te gaan?!

ik heb er een aantal onderop mijn voet...

Toegevoegd na 28 minuten:
er zijn van die "tips" op internet dat je met nagellak de wratjes in moet smeren, maar is dat ook waar?!
weet iemand nog meer van dat soort tips?
alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb ik ook gehad Wat stikstof op doen om ze af te vriezen. Meestal aantal keer herhalen moest ik ook doen.

Je kan eens proberen om ze aan te stippen met Aporil. Als ze niet te hardnekkig kan je ze daar mee weg krijgen. Toegevoegd na 3 minuten: Hier in België kan je Aporil gewoon in de apotheek kopen.

Moet overheen plassen dat helpt echt

Ik had dat vroeger ook, en ik had er een soort staafje voor waarmee je hem moest bevriezen. Ik weet niet meer hoe het heet, maar er is ook een reclame van op tv...

ik heb ook laten bevriezen maar pas naar paar maanden waren ze weg het beste kun je er gewoon vanaf blijven zitten en anders bij je huisarts om raad vragen :)

Als klein jochie had ik destijds n flinke wrat op m'n knie. Wijlen mijn Pa smeerde er het vocht op van een tuinboon en ,je zult het niet geloven..na 'n verloop van tijd verdween die wrat ! De schil bedoel ik dan . Groet:Zoekertje

Wrijf elke dag met een stukje aardappelschil (natte kant) Of doe een stukje onder een pleister, binnen 2 weken is de wrat verdwenen!

Bronnen:
Huishoudplaza.nl

Bij de drogist kun formule w halen, werkt wel maar moet het wel heel secuur dagelijks gebruiken totdat de wrat weg is, overtollig eelt rond de wrat beetje wegveilen vantevoren, bevriezen is andere optie, kun je tegenwoordig ook een setje voor halen bij de drogist ( speciaal voor voetwratten)

Goed aftapen voor een paar dagen. Bij mij werkte Duct Tape echt perfect. Helemaal luchtdicht maken en na een week waren ze bij mij weg.

Je kan er heel veel dingen mee proberen en hopen dat ze weggaan, maar het meest effectief is de hand van de huisarts. Meestal ben je er dan in 1 keer vanaf, dus waarom zou je je zelf nog gaan 'dokteren'? Gun die rot-wratjes de lol niet ;-)

Formule W en / of ochtendurine. Maar ehh, ga nou gewoon naar de dokter, die is met 5 minuten klaar.

Hallo Annedepanne, als je eens daar deze site gaat, daar kun je over wratten lezen, wat er aan te doen is. Beterschap gewenst. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/62798-gewone-wratten-verwijderen-behandelen-en-weghalen.html#4

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100