Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

sinds kort zijn er striemen op me zij verschenen. Ik ben nooit dik geweest dus niet afgevallen. Het verscheen uit het niets. Weet iemand hoe dit komt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Klinkt als striae en dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je een groeispurt hebt gehad en daardoor je huid wat sneller op moet rekken en gaat scheuren. Zie anders de link even!

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Striae

Kan het striae zijn???

Ben je nog in de groei? Dan kan dit door het groeien komen en je huid groeit dan niet snel genoeg mee.

Deze striemen komen vaak voor. Zoals hiervoor ook al is gezegd is het waarschijnlijk striae. Er verschijnen gekleurde striemen op bepaalde plekken op je lichaam. Het is helemaal niet ernstig. Dit gaat vanzelf weg, maar dat kan jaren duren. Het enige nadeel is, is dat het er niet geweldig uitziet... Doen de striemen geen pijn als je erop drukt en worden ze duidelijker en donkerder als je gedoucht hebt? Dan kan het striae zijn. Echt niks om je druk over te maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100